• Hjem
  • Smartphone Support

Support

Ændring View in English

Har du prøvet?

Opsætningsguide

For at hjælpe dig i gang kan opsætningsguiden på din BlackBerry smartphone hjælpe dig med at oprette alle de centrale funktioner.

Se en video

BlackBerry ID

Tilmeld dig i dag for at få et BlackBerry®-ID login, din praktiske adgangskode til BlackBerry produkter, sites, tjenester og programmer.

Få et BlackBerry-ID Nulstil dit BlackBerry-ID Se en video om nulstilling af dit BlackBerry-ID

Hvordan gør jeg?

Top tip

Er BlackBerry 7 ny for dig?

Disse fem videoer vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din nye BlackBerry smartphone, når du kommer i gang.

Læs mere